„Размерът има значение…“ на турне в книжарници Сиела

Бяла Слатина, Варна и Бургас ще са първите спирки в страната на авторката на бестселъра „Размерът има значение (Размерът на талията)“ Александра Иванова.


Наръчникът отбеляза феноменален пазарен успех само две седмици след излизането си. Тиражът на изключително любопитната и полезна книга е почти изчерпан броени дни преди официалната му премиера. Въпреки това издателство „Милениум“ и Александра Иванова ще отпразнуват този успех официално - в София на 19 октомври, от 18 часа.


Веднага след това авторката потегля из България на срещи с читатели. За да отговори на хилядите въпроси с които буквално я заливат стотици хора от страната и чужбина тя ще се срещне със своята публика в следните градове:


На 21 октомври, от 18:30 часа, д-р Огнян Пелов и известната му пациентка, която популяризира труда му, ще бъдат в читалище „Развитие – 1892“.

На 22.10 (събота), от 17:00  часа Александра ще посреща читатели в книжарница Ciela във Фестивален и конгресен център, Варна.

На 23.10. неделя, ще отпътува за Бургас, където ще представя книгата от 17:00 часа в книжарница Ciela Books & Music в Mall Galleria.

На 29.10 (събота) от 17:00 ч.  – Русе в книжарница Ciela Books & Music - Mall Русе

На 30.10 (неделя) от 15:00 ч. – Плевен в Книжарница Ciela Books&Music - Mall Pleven

На 05.11 (събота) от 11:00 ч. в Пловдив в книжарница Ciela Books&Music - Mall Plovdiv

И на 05.11 (събота) от 15:00 ч. в Стара Загора в Книжарница Ciela Books & Music - Park Mall Stara Zagora

Александра Иванова планира още да стартира семинари из цялата страна, на които ще представи оздравителната система.