Книжарници Сиела започват 11-тата си година с 11-ти магазин в Бургас

Една от най-големите търговски вериги отваря нов голям обект с голяма промоция. Горещо ще бъде на 1-ви юли не само навън, но и в най-новият, мащабен морски магазин на веригата книжарници "Сиела" с еклсклузувна промоция от -20% на всички продукти. Гмурнете се в книжния рай където всеки ще намери по нещо за себе си. Още много изненади очакват първите клиенти на книжарницата.

Новият уютен оазис за любителите на книгите е просторен и уютен, разположен на Ниво 2 в любимият на жителите и гостите на Бургас MALL GALLERIA. Освен книги, там ще намерите една от най-богатите колекции филми, музика, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, много забавни и интересни подаръци.

На втори юли книжарница Сиела Бургас ще се взриви с посещението на хитовия блогър Крис Чарли Танев, който обещава снимки и автографи за всички негови фенове.

Заповядайте, на 2 юли (събота) от 13:00 часа да се видите с автора на комикса Ракиямен.

Създадена през 2006 г., веригата книжарници "Сиела" разполага с 10 собствени магазина в най-големите български градове и търговски обекти, разположени на площ от 100 до 700 кв. м.

Книжарници Сиела - Вашето уютно място!
Очакваме Ви!

*Промоцията е валидна от 00:00 до 24:00 часа на 1 юли 2016 г. само за книжарница Сиела Бургас и не важи за книги, които са част от друга промоция.