Да отбележим Деня на народните будители с книга в ръка!

На 1 ноември, вторник, всички книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" ще бъдат с 50% намаление във всички книжарници "Сиела" и онлайн на www.ciela.com. В книжарниците намалението важи срещу ваучер, който може да изтеглите онлайн от www.ciela.com или да вземете на място в нашите обекти.

Онлайн магазинът предлага всички налични книги на двете издателства с 50% отстъпка от 00:00 ч. до 24.00 ч. на посочената дата.

Само в ciela.com ще има -10% и на много други издателства.

14 правни заглавия не са включени в тази промоция. Тяхната отстъпка е 25% до 05 ноември 2016 г. Можете да ги намерите тук

В следващите няколко дни ще ви покажем препоръките на нашите редактори, но и знаем, че вече със сигурност сте си набелязали някои от нашите чудесни заглавия.

Очакваме ви в книжарниците в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и Плевен, а за всички останали - имате 24 часа да поръчате в сайтa ни www.ciela.com и до броени дни да получите своите книги :)

Акцията важи до изчерпване на количествата. В нея не са включени книги в обявени до 1 ноември 2016 г. промоции и книги на цена 5.00 лв. или по-ниска.

Промоцията ще е валидна само на 01.11.2016 г.

Важно! Големият брой поръчки и предстоящите почивни дни ще забавят малко доставката на някои от пратките най-късно до 10 ноември 2016 г.

Поръчки за един и същ адрес няма да се обединяват.

Поради голямата натовареност ще отговаряме на въпросите Ви на страницата ни във Facebook, както и във live chat и по e-mail възможно най-скоро.

ИЗТЕГЛЕТЕ ВАУЧЕР

Желаем Ви приятно пазаруване!