Атанас Колев с фен среща в книжарница Сиела Витоша

След летящия старт на новия сингъл на Атанас Колев „Обещавам”, който събра стотици хиляди гледания дни след премиерата му, любимецът на тинейджърите избра първия учебен ден за среща с феновете му в София. На 15.09. от 13 ч. почитателите на изпълнителя ще могат да се срещнат с него, да получат автограф и да се снимат с идола си в книжарница Ciela на бул. Витоша 60.


На фен срещата в София ще има специален щанд с тетрадки с лика на Атанас Колев, върху които почитателите му ще могат да получат автограф от идола си. Луксозните тетрадки, които се превърнаха в задължителен аксесоар за учениците, се продават в книжарници Ciela в цялата страна и онлайн на www.ciela.com.

Датата 15-ти септември със сигурност ще е паметна за Атанас Колев. В Благоевград вечерта той ще представи за пръв път на живо „Обещавам” пред публиката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. „Много се вълнувам, песента е много лична за мен. Емоцията, която ме накара да я напиша, беше силна и истинска. Много се надявам публиката да я оцени и да ѝ хареса”, признава Наско. Турнето продължава с грандиозен финал в София на 18.09.