Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Уникална книга на астрологията

В "Уникална книга на астрологията" астрологията и астрономията говорят с едни и същи изразни средства. Тя е неподвластна на превретностите на времето – идеалният мост от първичното познание към съвременните изследвания.



Клавдий Птолемей – един от най-големите учени на всички времена, е за астрономията, географията и астрологията това, което е Архимед за физиката, Платон – за философията и Хипократ – за медицината. Без сянка от религиозна пристрастеност или суеверие, със своя дух на толерантност той обобщава астрологическите познания в една творба, обновяваща възгледите върху това изкуство за анализ и прогностика, както никой друг през II век от нашата ера, когато нейните адепти се занимават основно с разглеждане на небесните конфигурации и посказани им от преживяна опитност предсказания.
Четирикнижието на Птоломей, открай време считано за библия по астрология, разглежда нейните правила и принципи с несравнима логика и яснота, както и основните астрологически техники и инструменти по отношение на засегнатите от нея области: темперамента, болестите, богатството, пътуванията, както и човешките характери.
За пръв път цялостно преведен от оригиналното гръцко произведение, този основополагащ текст за западната астрология е разяснен под консултацията на трима изтъкнати френски специалисти – историк-елинист, астроном и астролог, предлагайки на запознатия или просто любознателен читател едновременно един автентичен трактат и истинска енциклопедия в достъпен стил – както би искал и самият Птолемей.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уникална книга на астрологията
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Завръщането на окултизма или повест за фината Седморка
Авесалом Подводни
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Мистериозните източници на "Шифърът на Леонардо"
Жан-Жак Бедю
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Фън Шуй. Енциклопедия
Ева Пригниц
Лира Принт
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Наръчник за тълкуване на хороскопи
Стивън Аройо
Лира Принт
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Хеликония - лято
Б.Олдис
Лира Принт
рейтинг:
1%
2,00 лв.