Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тяло под роклята

Ние, ние мъжете, сме изплашените, онези, които оплитат конците, притеснените.

Ако се правим на недоверчиви или на мъжаги, то е, защото подозираме, че сме сбъркали по един дълбок и неизмерим начин, по който жените не бъркат. Начинът, по който играем ролите си, ни проваля, а нашите пороци и привички са смешни. Когато се изправим, за да се представим пред райските порти, грамадната чернокожа жена, която ги пази, ще се разсмее гръмогласно на вида ни не само понеже не сме безгрешни, но и защото нищичко не разбираме от наистина важните въпроси...

Майкъл Кънингам

  • © Галин Никифоров, автор
  • © Дамян Дамянов, художник на корицата
  • © Сиела Норма АД
  • София • 2018
  • ISBN: 978-954-28-2706-1

Купи от онлайн книжарница Сиела с лесна и бърза поръчка.Авторът на „Лисицата” се завръща с мащабен и неочакван роман за изкуплението.

Книгата напълно ще промени представата ви за социалните, езиковите и общочовешките граници. За лимитите, които човешкият дух може да надскочи в стремежа си към доброто.

„Тяло под роклята“ е провокативен, оголващ човешката психика до най-елементарните частици и същевременно жесток и мълчалив роман.

Борис е най-самотният човек на света. Човек, изгубил част от себе си и готов да подложи плътта си на страшна болка. Да заличи личността си, да я унищожи, за да пречисти душата си. Но може ли от смъртта да се роди нов живот?

„Тяло под роклята” е история за изкуплението. И за обичта между брат и сестра – близнаци, които се допълват един друг и всеки не е пълноценен без другия. До момента, в който връзката между тях не е болезнено прекъсната, а човешкото у всеки един от тях – поставено на карта.

Приказка за клетката на реалността, която всеки от нас изгражда с изборите си и за птицата на надеждата, която попада в клопката ѝ. Ще може ли любовта да я пусне отново на свобода или ще я остави да умре?Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тяло под роклята
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Галин Никифоров -

Галин Никифоров (роден 1968 г.) е сред открояващите се имена в съвременната българска литература. В романите му се преплитат вечните теми за крайните стремежи на човешкия дух, за ненакърнимата любов, за скритият смисъл на живота и за отрезвяващата мъдрост на смъртта. Сред романите му са Добро момчеФотографът: obscura repertaЛятото на неудачниците, отличен с наградата „Роман на годината” и Къщата на Клоуните, отличен с националната награда „Елиас Канети”, който предстои да бъде издаден в Хърватия. Лисицата е шестият му роман.

Библиография:

Свързани продукти
Добро момче
Галин Никифоров
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Лисицата - Галин Никифоров
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Фотографът
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Добро момче и Умерено нежно
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Черна светлина
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.