Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка № 2 по математика за 6. клас

Тетрадка № 2 е втората от двете учебни тетрадки, част от учебния комплект за обучение по математика за 6. клас на издателство „Просвета Плюс“.

Тя е преработена съгласно очакваните резултати от обучението, заложени в новата учебна програма по математика, която влиза в сила от учебната 2022/2023 година. Тетрадката е разработена като помагало за затвърдяване на учебното съдържание към съответните уроци от учебника.Тетрадката е разработена като помагало за затвърдяване на учебното съдържание към съответните уроци от учебника. Може да се използва както в учебния час, така и при самоподготовка на ученика.

Разнообразните по съдържание и формат задачи са съобразени с възрастовите особености на учениците, като са разработени на разбираем и достъпен език. Чрез решаването на задачите, свързани с правилата, се постига добра математическа грамотност и се формира речева култура.

Тетрадка № 2 включва задачи към темите „Пропорции“, „Елементи от вероятности и статистика“ и „Геометрични фигури и тела“. В края на всяка от тях са разработени тестови задачи, които включват задачи, съответстващи по формат на задачите от НВО в края на седми клас.

Тетрадката, заедно с тетрадка № 1 и учебника, чрез разработените задачи, онагледява потребността от знания и приложението на придобитите умения по математика в широк спектър от живота.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка № 2 по математика за 6. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Математика за 7. клас
Юлия Нинова, Снежинка Матакиева, Николай Райков, Тинка Бонина
Просвета Плюс
рейтинг:
1%
16,67 лв.
Контролни работи по математика за 7. клас
Юлия Нинова, Снежинка Матакиева, Тинка Христова
Просвета
рейтинг:
1%
8,90 лв.
Тетрадка № 1 по математика за 6. клас
Юлия Нинова и колектив
Просвета плюс
рейтинг:
1%
5,90 лв.
Контролни работи по математика за 5. клас
Юлия Нинова, Снежинка Матакиева, Тинка Христова
Просвета
рейтинг:
1%
7,90 лв.
Учебник по математика за 6. клас - част 1
Юлия Нинова, Снежинка Матакиева, Николай Райков, Тинка Бонина-Христова
Просвета Плюс
рейтинг:
1%
18,67 лв.