Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка № 1 по математика за 6. клас

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

Учебната тетрадка по математика за 6. клас ще бъде незаменим помощник на учителя за учебната 2022/2023 г., когато ще се преподава по новата учебна програма със старите учебници.

За всяка тема от разделите Рационални числа, Степенуване и Уравнения са предложени достатъчен брой задачи, които гарантират постигане на очакваните резултати. Поставени са акценти върху същността на съответното знание, като са олекотени техническите пресмятания при решаване на задачите. Използвани са различни схеми, таблици и други графични средства, стимулиращи любознателността и интереса на учениците. Дадени са стъпките за решаване на някои от задачите, с което не само се улеснява усвояването на знанията по математика, но и се изграждат умения за правилно записване и подреждане на решенията. Тетрадката съдържа и текстови задачи, чрез които се показва всекидневната приложимост на математическите знания в различни житейски ситуации. Към някои уроци за обобщение е предложена игра Математическа щафета, чрез която по забавен начин се систематизират и затвърдяват знанията и уменията на учениците. Предложена е примерна тема за класна работа, с която учениците ще актуализират знанията, придобити през първия учебен срок.

Тетрадката може да се използва от учениците както в учебния час, така и при самоподготовката им вкъщи.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка № 1 по математика за 6. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
Магдалена Цавкова, Стефан Манев
Просвета
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
Инна Пелева, Албена Хранова
Просвета
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Раз-два-почва игра
Елена Попова
Просвета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Funkel - Учебник по немски език за 4. клас
Искра Лазарова
Просвета
рейтинг:
1%
13,33 лв.
Test Your English - Упражнения и тестови задачи по английски език за 4 клас
Аделина Кръстева
Просвета
рейтинг:
1%
9,90 лв.