Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Снежанка и други приказки


Taзи мaлкa вeликoлeпнa книжкa, милo дeтe, e зa твoятa първa библиoтeкa. Tя нe e мнoгo дeбeлa, зa дa нe измoрявaт мaлкитe ти ръчички и e c мaлкo пo-гoлeми букви, тaкa чe дa ти e пo-лecнo c чeтeнeтo. Bъпрeки чe нe e дeбeлa, в тaзи книжкa ca пoмecтeни някoи oт нaй-крacивитe и вълшeбни иcтoрии, кoитo изoбщo някoгa щe прoчeтeш: иcтoрии зa чудaти cъщecтвa, cтрaxoвити мaгии, зeми, в кoитo чoвeшки крaк никoгa нe e cтъпвaл, xрaбри и мнoгo крacиви принцoвe и принцecи. Teзи иcтoрии, мaлки ми приятeлю, щe ти рaзкрият eдин вълшeбeн cвят, в кoйтo щe ce влюбиш зaвинaги. Сeгa ти пoжeлaвaм приятнo чeтeнe, a cъщo и тoвa дa прeвърнeш живoтa cи в тaкaвa прикaзкa кaтo нaй-щacтливaтa oт вcички, кoитo cкoрo щe прoчeтeш.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Снежанка и други приказки
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Братя Грим -

В тази категория на онлайн книжарница Сиела можете да разгледате и да поръчате книги на Братя Грим.  Te са едни от най-обичаните автори на приказки, чиито творби са станали класика в световната литература за деца. Техните произведения са оригинални и вълшебни, привличайки читателите със своята магия и морални поуки. 

В Ciela.com има както сборни издания така и книжки с отделни приказки. Повечето са изпълнени с прекрасни илюстрации, които пресъздават много реалистично приказните истории. 

Уникалното в книжарници Сиела и Ciela.com е, че любимите на малки и големи книги на Братя Грим могат да бъдат намерени на немски и английски, а също така и в двуезични варианти.

На какво учат  произведенията на Братя Грим

Четенето на Братя Грим е прекрасен начин за децата да влязат в света на вълшебството и да научат важни житейски уроци. Те съчетават забавление и образование, правейки ги отличен избор за домашно четене. Някои от най-положителните аспекти  за децата:

  • Развиване на чувство за морал и етика.
  • Развиване на езиковите умения.
  • Стимулиране на въображението.
  • Подобряване на вниманието.
  •  Развиване на социални умения и др.

Кои са най-известните им творби

  • "Червената шапчица".
  • "Снежанка и седемте джуджета".
  • "Хензел и Гретел".
  • "Вълкът и седемте козлета".
  • "Червенорозка и Белоснежка".
  • "Пепеляшка" и др.

Защо приказките на Братя Грим са подходящ подарък

Те са част от световното литературно наследство и се считат за класика в областта на детската литература. Този факт им придава особена стойност като подарък, който може да се запази и показва с гордост през годините. Те не само предоставят забавление, но и съдържат морални поуки и етични уроци, които са полезни за развитието на подрастващите. 

Подаряването на книги може да насърчи специални моменти за четене и обсъждане между родители и деца или между децата и техните близки. Творбите на Братя Грим са пълни с вълшебство и фантазия, което може да възбуди детското въображение и креативността. Те ще обогатят света на децата и ще ги насочат към размишления и истории.

Книгите са дълготраен подарък, който може се да съхранява и чете през годините. Те също така могат да бъдат предавани като наследство или споделяни с братя и сестри. Така че, ако искате да подарите нещо специално и образователно на дете, приказките на Братя Грим са отличен избор.

Свързани продукти
Най-хубавите приказки
Братя Грим
Пан
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Приказки - Братя Грим - Златно перо
Братя Грим
Хермес
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Братя Грим - Приказки
Братя Грим
Дамян Яков
рейтинг:
1%
8,90 лв.
Червената шапчица
Братя Грим
Златното пате
рейтинг:
1%
2,99 лв.
Храбрият млад шивач
Братя Грим
Захарий Стоянов
рейтинг:
1%
6,00 лв.