Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Съвети, които ще помогнат поръчката Ви да пристигне по-бързо.

ВАЖНО! Прочетете, преди да поръчате книги от промоцията на Онлайн книжарница Сиела – Ciela.com

Тези съвети ще спомогнат поръчката Ви да пристигне по-бързо.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Направете си предварително регистрация на Ciela.com – отнема няколко минути.

 

2. Въведете внимателно и изчерпателно адреса за доставка. Започнете да попълвате полетата, изчакайте  няколко секунди и изберете от появилия се списък с предложения. Пример: Пишете Соф – изчаквате – избирате София. Нужно е първо да попълните града, в противен случай няма да може да попълните адреса.

 

3. Внимателно попълнете телефона си без интервали, препинателни или други знаци, или символи. Това е много важно както за нас, така и за куриерите.

 

4. Много внимателно попълнете e-mail адреса си и го прегледайте пак. Ако объркате една буква или го копирате от някъде и има интервал след последната буква, няма да можете да продължите или няма да получите потвърдителен мейл за завършена поръчка. Все пак ако успеете да завършите поръчката и Ви даде номер 3000…., поръчката Ви ще постъпи при нас и ние ще я изпълним, но Вие няма да сте в течение. Препоръчваме Ви да си запишете този номер.

 

5. В случай че желаете фактура, просто попълнете прилежно полетата, които ще Ви се появят при маркиране на отметката „Желая фактура”. Имайте предвид, че от 01.03.2019 г. Онлайн книжарница Сиела ползва Пощенски паричен превод и не издава касови бележки. Запазете документа, издаден Ви от куриера и го прикачете към фактурата. Този документ е Вашият касов бон.

 

6. Логнете се в профила си, подберете предварително книгите, които искате да поръчате и ги добавете в списъка си с любими (чрез кликване на сърчицето). След това в профила си ще откриете поле „Любими” - там ще намерите списък с книгите и ще можете да ги добавите всички с един клик в кошницата си.

 

7. Моля, бъдете изключително внимателни колко бройки от даден продукт имате в кошницата преди да пристъпите към завършване на поръчката. Понякога се случва да кликнете повече пъти върху бутона „Добави в кошницата” и тъй като всеки клик добавя 1 бр. в кошницата, в последствие се оказва, че сте поръчали повече бройки, отколкото сте искали.

 

8. Поради огромния обем поръчки по време на нашата промоция, срокът за обработка и доставка на Вашата поръчка е до 20 РАБОТНИ дни. Правим всичко по силите си да скъсим този срок. Поръчки, платени с карта и съдържащи само книги на издателство Сиела, се обработват и пристигат по-бързо. Поръчките се сортират и обработват по дата и час на постъпване на сайта ни, съответно ако сте поръчали в последният ден и в последните часове на промоцията, Вашата поръчка ще пристигне към края на упоменатия срок.

 

9. Срокът за обработка и доставка на Вашата поръчка е по-малък, когато поръчате само книги на издателство Сиела. Всяка поръчка съдържаща продукт, различен от книга на Сиела, забавя допълнително доставката, тъй като тези продукти не се съхраняват при нас на склад.

 

10. Ако сте получили 9-цифрен номер, започващ с 300...... на Вашия имейл с потвърждение, означава че Вашата поръчка е успешно регистрирана в нашата система и в най-скоро време ще бъде обработена. С този номер по-лесно и бързо можем да Ви предоставим информация за статуса й.

 

11. Когато отправяте запитване към нас, свързано с вече завършена поръчка, моля пригответе си предварително номера на поръчката. Пример: 64125 или 300064125. Моля, не бъркайте номера на фактурата с номера на поръчката.

 

12. Когато разберете, че някой е получил своите книги от промоцията, а Вие все още не сте, не се безпокойте, просто той най-вероятно се е запознал със съветите ни и е поръчал само книги на Сиела. По-старите книги на чужди издателства са по-трудни за намиране и има по-голям шанс да са изчерпани навсякъде, което води до допълнително забавяне на поръчката Ви, ако съдържа такива. Вашите книги ще пристигнат грижливо пакетирани, веднага щом съберем и обработим поръчката Ви. След като поръчката Ви премине обработка и се предаде на куриерите, получавате имейл с номер на товарителница, с който може да проследите пратката си в сайта на куриерската фирма.

 

13. Куриерската фирма би следвало да Ви уведоми със SMS или вайбър съобщение, че имате пратка и кога да очаквате доставка. Ако желаете да промените адреса за доставка, можете да го направите като се свържете с куриерите и им предоставите номера на товарителницата  или данните си и новия адрес за доставка.

 

14. Моля имайте предвид, че всички наши сътрудници са заети с обработката на поръчките Ви и са затруднени да отговарят на посочените канали за контакт. Всички поръчки се обработват постепенно и поетапно. Работим по 12 часа без почивен ден, за да можем максимално бързо да изпълним всички поръчки във възможно най-кратък срок. Най-сигурният и бърз начин да отразим запитването Ви е да ни пишете на [email protected] или на лично съобщение във фейсбук страницата ни > facebook.com/CIELACOM/

В случай, че има проблем с поръчката Ви, ние ще се свържем с Вас.

 

15. По време на промоцията ни, сайтът ни генерира огромен трафик, което понякога може да доведе до забавяне. Моля, бъдете търпеливи. Ако не сте кликнали на бутона „Завършете поръчката”, значи нямате поръчка при нас.

 

16. Най-бързо пристигат предварително платени поръчки с карта или ипей, съдържащи само книги на издателство Сиела. Ако имате дори една книга на друго издателство има възможност Вашата поръчка да се забави. Ако имате повече от една поръчка, най-вероятно ще ги получите в различни дни.

 

17. Най-важното е да премислите внимателно продуктите, които искате да поръчате. Прегледайте заглавията и бройките в кошницата си. Нямаме техническа възможност да сливаме поръчки, да премахваме или добавяме продукти във вече завършени поръчки. Ако направите 3 поръчки за един адрес, ще се наложи да приемете 3 доставки на 3 различни пратки, които може да пристигнат в различни дни.

Доставката се извършва само до офис на куриерската фирма или до адрес. Няма възможност за взимане на поръчката Ви от наш физически обект.

 

18. Когато правите поръчка с избор на плащане "с карта", завършите поръчката, но статусът й е "Очаква плащане" - това означава, че плащането не е минало успешно и тази поръчка няма да бъде обработена. Успешно платените поръчки с карта влизат директно в статус "Обработка".

За да не се обърквате, ТУК може да разберете какво значат статусите на поръчките при нас.

 

19. От 01.03.2019 г. Онлайн книжарница Сиела – Ciela.com спира да издава касови бележки. Използваме Пощенски паричен превод. Моля, запазете документа, издаден Ви от куриера при предаването на пратката. Това е Вашият касов бон.

 

 

20. Няма техническа възможност за добавяне или премахване на продукти от вече завършени поръчки.

Няма техническа възможност за обединение или сливане на поръчки.

Няма техническа възможност за промяна начина на плащане на вече завършени поръчки.

Не приемаме поръчки през формата "Оставете съобщение"

Не приемаме поръчки по телефона.

Не приемаме поръчки от фейсбук.

За да бъде обработена, Вашата поръчка е нужно да постъпи на сайта ни, през официалният формат за завършване на поръчка.

Няма възможност за получаване или връщане на поръчка в наша физическа книжарница.

Промо цените на Ciela.com са валидни само за онлайн поръчки, само в електронният магазин.

За предварително платените поръчки, както и за поръчки до АПС, няма техническа възможност за опцията преглед преди получаване!

Отстъпките, които виждате на сайта, не се отнасят за нашите физически книжарници.

В случай, че не можете да се свържете с нас на посочения телефон, най-вероятно е понеже звъните извън работно време, в почивен ден или сме изключително натоварени с обработката на поръчките Ви.

Пишете ни на [email protected] или във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/CIELACOM/ и при първа възможност ще Ви върнем отговор.

Поръчки платени предварително с карта и съдържащи само книги на издателство Сиела или Deja Book се обработват по-бързо и пристигат по-бързо.

Всички книги на издателство Сиела може да намерите ТУК.

Всички книги на издателство Deja Book може да намерите ТУК.