Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сърце от камък - Второ преработено издание

"Сърце от камък" е съвременен романтичен роман - лек, красив и увлекателен, идеално четиво за обедната почивка или вечерно разпускане.



Тридесет и пет годишният Камен има своите собствени причини да отбягва жените и да не разкрива лесно истинската си самоличност. Когато обаче се оказва, че Лили има нужда от неговата помощ, той не успява да остане безразличен. Дали сърцето му ще остане от камък или горещият пламък на любовта ще го покори?

Действието се развива в красив български град, разгърнато в романтиката на летните вечери. Лесно е да се влюбиш в очарователните герои и да изживееш емоциите им. Да съпреживееш Лили, която е твърде горда, за да признае грешките си и твърде предпазлива след последния си провал в любовта и да тръпнеш в очакване дали Камен ще преодолее бариерите, които сам си е наложил, за да обича свободно жената, за която мечтае сърцето му.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сърце от камък - Второ преработено издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
За една нощ
Люси Елеазар
БгКнига
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Предсказанието
Люси Елеазар
БГкнига
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Старата къща
Люси Елеазар
Оптимал пъблишинг
рейтинг:
100%
16,99 лв.
Срещу вълните
Люси Елеазар
Оптимал пъблишинг
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Буря - Люси Елеазар
Люси Елеазар
Оптимал
рейтинг:
1%
17,99 лв.