Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Събирачът на дневници

Събирачът на дневници” е интригуващ роман, които разказва една история за вината, съзната и неосъзната, за любовта, която търси истината, и за равносметката, която всеки прави в края на своя живот. Това е историята на няколко жени, които неочаквани обстоятелства срещат в различни етапи от житейския им път.



Е-книга

Победа над забравата били дневниците. Хората си отбелязвали в тях каквото вършели, за да знаят по-късно кое да помнят и кое да забравят. Толкова били доволни от себе си, че рядко съзнавали как описаното може да свидетелства някой ден срещу самите тях.

През 2013 г. една бивша актриса е открита мъртва в собствения й апартамент. Няколко дни след тази неочаквана смърт един млад издател получава първия от серия анонимни ръкописи. Единственото общо между тези своеобразни дневници е, че в тях се споменава за кабаретната звезда Естер Бергер, безследно изчезнала през 1943 г., когато издателят Нестор Калев не е бил роден. Синовни скрупули и професионален интерес поддържат желанието на издателя да узнае истината за едно изчезване, като открие свидетелства на живи хора, чиито съдби са били свързани с Естер Бергер. В криминалния сюжет, позоваващ се на действителни събития от мрачните години на Втората световна война, участват известни лица като съпрузите Филови и Бекерле, принц Кирил, Алберт Гьоринг, цар Борис Трети. Чрез тях миналото убедително навлиза в нашата съвременност с новия софийски елит, за да разплете една сложна интрига за извършени някога престъпления, както и да извлече поуки



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Събирачът на дневници
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Сбогом, Брюксел
Леа Коен
Ентусиаст
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Събирачът на дневници
Леа Коен
Ентусиаст
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Търсачи на любов. Три новели
Леа Коен
Ентусиаст
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Е-книга
Е-книга Търсачи на любов - Три новели
Леа Коен
Ентусиаст
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Рафаел
Леа Коен
Ентусиаст
рейтинг:
100%
15,00 лв.