Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Разширено търсене
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница

Политика за поверителност

 

Тази политика е част от общите условия на уебсайта www.ciela.com

Използвайки този сайт, вие се съгласявате да администрираме всички лични данни, които ни предоставяте.

Предоставянето на всякакви лични данни е доброволно.

Сиела Норма АД спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Посещението Ви в сайта не е свързано с предоставяне на лични данни. За да направите поръчка не е задължителна регистрацията.

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица освен във връзка със доставка на стоките или на законоупълномощените лица. Може да използваме автоматично събрана информация със статистически цели за подобряване обслужването Ви.

Гарантираме, че е-мейл адресите не се предоставят от нас на трети лица.

Можем да заличим Вашите лични данни при писменна молба от Ваша страна.

Предоставената информация се използва за целите на обслужването. Ако сте се регистрирали можете да редактирате данни си като влезете в профила си.

Събраните от нас лични данни ще се използват само за целите, за които са събрани и тяхната конфиденциалност е гарантирана.

Моля, свържете се с нас ако имате въпроси свързани с личните данни.

Какво представляват „бисквитките” (cookies) и как ги използваме?

„Бисквитката” (cookie), е автоматично записана информация на хард-диска на компютъра на потребителя от посетения от потребителя интернет сайт. Такива „бисквитки” не са в състояние самостоятелно да предоставят информация (като име и адрес), при използването на която да бъде идентифициран индивидуален потребител, освен ако данните в „бисквитката” не се свържат с подобна информация, каквато съдържа примерно онлайн регистрацията. Ciela.com използва „бисквитки” за да наблюдава навигацията на потребителите на сайта в страниците ни. Това ни помага да идентифицираме начините за подобряване на предлаганите услуги.

Ciela.com използва също и т. нар. „сесийни бисквитки” (session cookies), които са средство за идентификация използвано между вашия интернет браузър и нашия сървър, което помага за осъществяването на задачи като запомняне на съдържанието на потребителската количка и др. Тази „бисквитка” се запаметява за определен период, в случай че зададеното за потребителската сесия време изтече или потребителят се върне, за да осъществи покупка в рамките на това време.

За да предотвратите записването на бисквитки на вашия компютър, моля забранете записа на бисквитки, чрез промяна настройките на браузъра.