Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Статуси на поръчките

Какво представляват различните статуси през които преминава поръчката?

Очаква плащане – Поръчката Ви е постъпила в системата ни, но не се изпълнява, докато не мине плащане. Този статус се отнася за всички поръчки с избран начин на плащане различен от "Наложен платеж" Когато избирате начин на плащане "Visa, MasterCard, Дебитна/Кредитна карта", моля уверете се, че браузера, който ползвате няма активиран Pop Up Blocker(опция, която забранява отварянето на нови прозорци), след завършване на поръчката ще бъдете пренасочени към страницата на БОРИКА, където е нужно да въведете данните на картата си. След успешно плащане, статуса на поръчката Ви автоматично преминава в "Обработка", ако това не се случи, то поръчката Ви е неуспешна и е нужно да опитате пак. Настоящата поръчка не се изпълнява и не е валидна. Ако Вашата карта поддържа 3D идентификация, ще се наложи да се идентифицирате след натискане на бутона "Плащане". Генериран е уникален номер, който е изпратен на ел. поща на клиента. Статусът се променя в рамките на 1 работен ден, след успешно плащане или изпратено платежно. Може да има забавяне до 7 работни дни, когато сме в промо кампания. При поръчки с избран метод на плащане "С карта", при успешно плащане, този статус автоматично се сменя на "Обработка". В случай, че не бъдете препратени към сайта на Борика, и не можете да въведете данните на картата си, поръчката Ви не минава в статус "Обработка" и не се изпълнява. Опитайте отново а текущата поръчка считайте за неуспешна. Имайте предвид, че ако имате програма за блокиране на реклами, това може да попречи на препратката към сайта на Борика. В случай, че сте избрали плащане чрез банка или иПей, моля да ни изпратите платежно или снимка на транзакцията, заедно с номер на поръчка на мейл [email protected]

Обработка – Продуктите са подадени за събиране от издател/доставчик.

Подготовка - Поръчката е в процес на окомплектоване и опаковане. Следва предаване на куриер. Ще получите мейл с номер на товарителница, с който може да проследите пратката си в сайта на куриерската фирма. Куриерите следва да Ви уведомят, че имате пратка. След получаване на уведомлението, при нужда, може да смените адреса за доставка, като се свържете с куриерската фирма.

Прекъсната – Поръчката няма да бъде изпълнена. На посочената в поръчката ел. поща клиентът ще бъде уведомен поради каква причина.

Задържана – Поръчката ще бъде изпълнена, но се налага забавянето й, поради изчакване или събиране на поръчаните продукти. В този статус влизат и поръчките със заглавия, които все още не са излезли от печат.