Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Мама...

Като дете Илона Майер, дъщеря на унгарски архитект, заминава с родителите си за България, където е командирован баща й. Тук израства и тук се оженва за Жорж Вартан, българин от арменски произход, тук ражда сина си Еди и дъщеря си Силви. И оттук по време на комунистическия режим емигрира във Франция. Силви е на седем години. Животът й преминава „в сянката на майка й” – нежната и силна жена, стълб на семейството.

„Мама…” е книга, написана с много любов и с дълбока признателност към жената, с която Силви Вартан е имала особено силна връзка. Успоредно с образа на Илона, живяла нелек живот, без никога да се оплаче, голямата певица ни представя и собствените си премеждия и успехи, разказва за началото на певческата си кариера и за нейния апогей, за браковете си с Джони Холидей и Тони Скоти, за баща си, брат си, децата си, за дните и годините, които е живяла до обичаната си майка.

„Мама…” е вълнуващо свидетелство за силата на обичта и за смелостта на хората, принудени от обстоятелствата да водят живот на изгнаници.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мама...
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Grammaire progressive du Francais - niveau intermediaire
Одил Тиевназ
Колибри
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Самоличност
Милан Кундера
Колибри
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Проклета въртележка
Филип Джиан
Колибри
рейтинг:
1%
10,00 лв.
The Rose of the Balkans. A Short Hystory of Bulgaria
Иван Илчев
Колибри
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Френско - български / българско - френски речник
Асен Чаушев
Колибри
рейтинг:
1%
25,00 лв.