Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - Свищов

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Тук историята е оставила отпечатъка си още времето на ранновизантийската империя. Точно тук е роден и сатиричния алтруист Алеко Константинов, тук се намира и възрожденският шедьовър, дело на Колю Фичето - църквата „Света Троица“, която и до днес пази своето очарование и изящност...

   Стани част от историята на града край Дунава и си отнеси спомен от миналото или къс светлина за бъдещето заедно с Kнижарница Ciela Books & Music Свищов

   Очакваме те с колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).


   В избора на твоето съкровище ще те напътстваме умело и с усмивка. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   Как да ни намериш: Книжният оазис се намира в блока с електронния часовник в центъра на града. Само на хвърлей до музея, посветен на Щастливеца.