Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - бул. Витоша 60

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Насред сърцето на столицата, сред многоликия цветен булевард, където погледът е високо към върхарите на Витоша и компанията ти прави не кой да е, а Щастливеца - там е домът на книгите, хубавата музика, любимите филми и настолни игри!

   Kнижарница Ciela Books & Music са приготвили за теб специална колекция от над 10 000 заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   Допиши историята на най-шарения булевард и си отнеси у дома съкровище

   В търсенето на твоята находка ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как да стигнеш: Тръгни по градското стъргало, помахай на Алеко Константинов и си там. Любимата ти книжарница се намира на крачка от метрото и само на хвърлей от бул. „Васил Левски“.