Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - The Mall

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Искаш да се озовеш сред любимите си книги, филми, музика и игри? Заповядай в рая на красивите неща!

   Книжарница Сиела The Mall е твоето място, където ще откриеш колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как да стигнеш: Книжният оазис те очаква на ниво - 2 в сградата на The Mall - един от най-посещаваните молове в София на бул. „Цариградско шосе“ № 115. Заповядай с кола или с градски транспорт -  спирка „Хермес парк“ и УМБАЛ „Света Анна“ са само на една крачка.

   The Mall е не просто магазин, а място, което събира на едно всичко, което искаш да видиш, разгледаш и вкусиш. Наслади се на едно истинско модно, гурме и кино изживяване и бъди подготвен за много приятни изненади, културни събития и незабравими шоу програми.