Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - Пловдив Плаза

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Потопи се в уюта на качествената литература и добрата компания на най-обичаните музика, филми и настолни игри!

   Книжарница Ciela Books & Music - Пловдив Плаза е твоето място, където ще откриеш колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   Отдай се на сладък живот заедно с нас

   В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как са стигнеш: Домът на книгите те очаква с много любов и изненади на втория етаж в мол Plovdiv Plaza.

   Plovdiv Plaza е синоним на срещата между естетиката и функционалността, модерността и традицията. Насити ежедневието си със стил, култура, красота и забавление в най-големия мол на Пловдив. Бъди в крак с бъдещето и се наслади на живота в града на тепетата!