Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - Park Mall Stara Zagora

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Отдъхни си от ежедневието в книжния оазис на града на липите. Спри времето с добрата компания на литературата и точния саундтрак.

   Сред уютната атмосфера на Книжарница Ciela Books & Music те очакват над 10 000 заглавия, любимата ти музика, филми, интересни настолни игри за малки и големи и още много други съкровища!

   Впусни се между рафтовете, където ще откриеш любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина)

   В търсенето на твоята книжна находка ще те напътстват усмихнатите и умели книжари, които ще те срещнат с новите заглавия или с вечните класики.

   Нямаш идея за подарък? Ние има с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как да стигнеш: Очарованието на книгите те очаква на първия етаж в сградата на Парк Мол Стара Загора. Търговският център се намира на бул. „Никола Петков“, до главния път за Бургас.

   Park Mall Stara Zagora събира в себе си красотата, естетиката и функционалността. Бъди в крак с модата и се озови сред невероятното разнообразие от бутици, зарадвай небцето си в някой от ресторантите и кафенетата или се отдай на истинско кино изживяване.