Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela - Сиела - Книгомания - Paradise Center - Парадайс мол

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Книжарница Сиела в Paradise Center е твоето място, където ще откриеш колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   Искаш да се озовеш сред любимите си книги, филми, музика и игри? Заповядай в рая на красивите неща!

   В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как са стигнеш: Книжарница Сиела се помещава на втория етаж в Paradise Center. Магазинът стъпва на три главни градски артерии - бул. „Черни Връх“, ул. „Сребърна“ и бул. „Тодор Каблешков“. Лесно можеш да се озовеш в книжния рай с метро, наземен градски транспорт или кола, като престоят до 2 часа на паркинга е безплатен.

   Paradise Center
   от своето откриване на 28 март 2013 г. грабна вниманието и създаде лайфстайл тренда на града. Молът отразява модерния пулс на София - динамична, красива, зелена, разрастваща се, но и съхраняваща уюта на традициите. Малкият град в града притежава приказна атмосфера, дизайнерска арихтектура и винаги има с какво да те изненада. Поеми по истинския мини булевард с елегантните витрини, пожелай си нещо край фонтана и изживей невероятно модно, гурме, културно и кино удоволствие!