Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - Mall Русе

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Поеми дълбоко въздух и се скрий между редовете в книжния оазис на малката Виена. Там те очаква твоята глътка култура и естетика.

   Сред уютната атмосфера на книжарницата ще намериш над 10 хиляди заглавия, любимата ти музика, филми, интересни настолни игри за малки и големи и още много други съкровища.

   Потопи се в класиката или изживей нещо ново. Направи (си) подарък от картичката, през опаковка до съдържанието. Впусни се между рафтовете, където ще откриеш обичани автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина).

   В търсенето на твоята книжна находка ще те напътстват усмихнатите и умели книжари, които ще те срещнат с новите заглавия или с вечните класики. А ако си сред меломаните, задължително опознай разнообразието на един от най-добре заредените в града музикални щандове.

   Как да стигнеш: Mall Rousse е разположен между две от най-натоварените пътни артерии в Русе - бул. „Липник“ и бул. „Потсдам“. Намира се само на 5 минути път с кола от центъра на града и на 30 минути в приятна градска разходка пеша. Общо 8 линии на градски транспорт спират на спирките пред централния вход.

   Mall Rousse е най-големият търговско-развлекателен център в Русенска област. Разполага с 40 000 кв.м. нетна отдаваема търговска площ, разпределена на 3 нива. В търговският център се намира първия и единствен в региона мултиплекс с 10 кинозали, което го превръща в предпочитано място за незабравими изживявания, пазаруване и изкарване на свободното време.