Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela Books & Music - Mall Plovdiv

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Отдъхни си от ежедневието в книжния оазис на града под тепетата. Спри времето на просторната тераса с чаша ароматно кафе и добрата компания на литературата и точния саундтрак.

   Сред уютната атмосфера на книжарницата те очакват над 10 хиляди заглавия, любимата ти музика, филми, интересни настолни игри за малки и големи и още много други съкровища.

   Впусни се между рафтовете, където ще откриеш любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина).

   В търсенето на твоята книжна находка ще те напътстват усмихнатите и умели книжари, които ще те срещнат с новите заглавия или с вечните класики. А ако си сред меломаните задължително се впусни в разнообразието на един от най-добре заредените в града музикални щандове.

   Книжарница „Кафе-клуб Сиела“ може да те срещне с едни от най-обичаните български автори, които често избират точно тук да се запознаят със своите читатели. Ела и със своите малчугани, които да ще се потопят в приказния свят на четенето и ще изживеят невероятни приключения.

   Как да стигнеш: Мол Пловдив се намира в западната част на града, на кръстовището на бул. „Свобода“ и ул. „Перущица“. Разстоянието от главната пешеходна улица е 2,5 км. – около 10 минути път с кола и 20 минути пешеходна разходка от центъра.

   Мол Пловдив е първият в града и региона голям търговско-развлекателен център с над 110 магазина, предлагащи български и световни марки. Построен е през 2009 г. и е любимо място на пловдивчани и гостите на града.