Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Сиела - Панорама Мол Плевен

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Пъхни се в уюта на царството на книгите и любимите музика, филми и настолни игри!

   От Книжарница Сиела - Панорама Мол Плевен са приготвили за теб специална колекция от над 10 000 заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как да стигнеш: Домът на книгите се намира на площад „Иван Миндиликов“ № 1 в сградата на Mall Panorama Плевен на ниво 2. Можеш да се озовеш там лесно с градски транспорт, пеша или с кола. Имаш време да наминеш за ново четиво дори и ако си тръгнал на път, защото книжарницата е на хвърлей от Автора Плевен.

   Mall Panorama Pleven е сред най-харесваните места за среща в града. Дали искате да отидете на кино, да изживеете същинско модно приключение или да направите един гурме ден, то това е вашето място.