Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Книжарница Ciela - Фестивален и конгресен център, Варна

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

   Книжарница Сиела е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

   В книжарницата се намира един от най-добре заредените в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми ( CD, DVD, BLUE RAY).
    
   Целогодишно се повеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български и чужди автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери подходящи за всеки празник!
    
   Екипът на Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна се старе да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.

   ФКЦ е разположен на най-атрактивното място в самия център на града, непосредствено пред главния вход на Морската градина и в близост до плажа, където потокът от хора винаги е огромен. Фестивалният и конгресен център - Варна е център на най-престижните събития в сферата на изкуството, културата, конгресната индустрия. Тук, наред с артистични мероприятия и фестивали, се провеждат конгреси, традиционни конференции с международно участие, научни срещи, семинари, различни фирми честват своите годишни празници. Там може да откриете и книжарница Сиела!