Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Kнижарница Ciela Books & Music - Park Center Sofia

Работно време

Понеделник:

Вторник:

Сряда:

Четвъртък:

Петък:

Събота:

Неделя:

Special Date
  Holiday

   Искаш да оставиш градския шум някъде далеч? Ела в царството на книгите и най-обичаните музика, филми и настолни игри!

   Ние от Kнижарница Ciela Books & Music - Park Center Sofia сме приготвили за теб специална колекция от
   над 10 хиляди заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

   В търсенето на твоята (книжна) находка ще те напътстваме умело и с усмивка. А ако пък нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

   За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

   За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

   За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

   И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

   Как да стигнеш: Любимата ти книжарница се е приютила на втория етаж от красивата сграда на мол Park Center в София. Разположена е на кръстовището на булевардите „Арсеналски“ и „Черни връх“, в сърцето на града. До нея можеш да стигнеш пеша, с автомобил или с градски транспорт, а изходът на метрото е точно пред централния вход на сградата.

   Park Center Sofia e единственият мол в столицата, намиращ се в непосредствена близост до парк. След приятна разходка на зелено се пъхни сред уюта на книгите в Книжарница Сиела, хапни нещо вкусно в някой от ресторантите, разгледай примамливите магазини или пък се отдай на киноманско изживяване в един от многото киносалони.