Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.
Често задавани въпроси
Какъв е срокът за получаване на поръчката ми от офис?
След като изпратим Вашата поръчка до офис на куриер, имате 7 дни за да си я потърсите, след това поръчката се връща към нас и се анулира.
Ако изпуснете този срок е нужно да си направите нова поръчка.
Мога ли да си направя поръчка без да се регистрирам?
Да, можете. Има възможност за поръчка като гост, но все пак препоръчваме да се възползвате от възможността за регистрация. Така по лесно ще следите историята и движението на поръчките си. Самата регистрация отнема не повече от 2 минути.
Защо не получавам мейл за потвърждение, при успешно завършена поръчка?
Системата ни изпраща автоматично мейл за потвърждение на всяка поръчка. Бъдете много внимателни с изписването на мейл адреса си, ако объркате една буква или символ няма да получите мейл.
След като завърша поръчката си, мога ли да добавя или да премахна продукти?
За съжаление нямаме техническа възможност за добавяне или премахване на продукти от вече завършени поръчки.
Ако съм направил/а повече от една поръчка, има ли възможност да бъдат слети(събрани) в една?
Няма техническа възможност за обединение или сливане на поръчки. Всяка поръчка се обработва и изпълнява отделно, според реда на постъпването и. Можем да отменим старата и да си направите нова.
Мога ли да сменя начина на плащане на вече завършена поръчка?
Системата ни не позволява промяна на начина на плащане на вече завършени поръчки. Може да откажете настоящата си поръчка и да направите нова.
Мога ли, след направена поръчка на сайта, да си получа или да върна продуктите във ваша физическа книжарница?
Няма възможност за получаване или връщане на поръчка в наша физическа книжарница. Всички завършени поръчки през онлайн магазина се изпращат с куриер и се връщат по същия начин.
Какъв е срокът на доставка за закупените от мен книги по време на промо кампания Сиела -50%
Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията -50% на Онлайн книжарница Ciela.com, е до 15 работни дни, след приключване на промоцията. Този срок може да бъде удължен допълнително в зависимост от поръчаните продукти и натовареността на електронната книжарница.
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Имайте предвид че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Няма възможност за обединяване или сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно и по етапно, според реда си на постъпване.
Предварително се извиняваме и за това, че обработката на огромният обем от поръчки, понякога ни възпрепятства да отговаряме на всички телефонни обаждания.
В случай, че не можете да се свържете с нас по телефона, пишете ни на [email protected] и при първа възможност ще Ви върнем отговор.
Благодарим за разбирането!
Как мога да поръчам до адрес, а не до офис на куриер?
За доставката до адреса разчитаме само на куриерска компания Спиди. Щом стигнете до завършване на поръчката си, попълнете внимателно всички полета, като най-важно е полето за град. Там е нужно, след изписването на Вашия град, задължително да го изберете от появилите се предложения(пример: изписвате Соф, изчаквате и избирате София, от появилият се списък) Същото важи и за улицата. След като сте избрали коректно града и улицата, за да пристигне поръчката Ви до адрес е нужно да изберете начин на плащане и Спиди > Доставка.
Мога ли да поръчам през телефон или e-mail?
Да, можете. Безплатен телефон за поръчки: 0800 1 25 25, мейл: [email protected]
Има ли опция за доставка в чужбина?
Да, можете да поръчате с доставка извън България.
На последната стъпка просто изберете желаната от Вас държава и попълнете град, пощенски код и точен адрес на латиница.
Изпращаме с Български пощи.
Каква е процедурата при закупуване не Е-книга? Как се сваля?
Процедурата при закупуване на електронна книга е максимално улеснена.
Нужно е да имате регистриран профил на ciela.com и да сте се логнали в него.
При избрана електронна книга, единственият начин за разплащане е с карта, и веднага щом системата ни отчете успешно плащане, получавате линкове за сваляне в профила си и на мейла, който сте посочили в поръчката.
Можете да свалите един път .epub файл и един път .mobi файл, след това линковете стават неактивни.
За Kindle устройства трябва да свалите .mobi версията. В случай, че има проблем със свалянето, моля пишете на [email protected]
Като изключим Kindle, повечето устройства за четене на е-книги, поддържат известните формати - epub, mobi, pdf и др.
Може да четете epub версията на почти всяко устройство(телефон, таблет, компютър) с подходящият софтуер. Просто си свалете и инсталирайте който и да е epub reader.
Представете си електронната книга като архив - не можете да я отворите ако нямате подходяща разархивираща програма.
Какви са начините на плащане? А за чужбина?
Поръчки направени на ciela.com може да заплатите чрез наложен платеж(при получаване или взимане на поръчката от куриер), по банков път(чрез превод по сметката, която ще видите, щом изберете този начин на плащане, като за основание посочите номер на поръчка от ciela.com), чрез epay.bg, на каса на изипей или на банкомат(чрез системата B-Pay) и чрез дебитна или кредитна карта.
За чужбина имате възможност само за предварително плащане по банка, с карта или през системата на epay.bg
Каква е стойността и срока на доставка за поръчки извън България?
Стойността на поръчките за чужбина се определя от теглото на поръчаните книги и тарифите на Български пощи. Цените започват от 33 лв.
За тези поръчки не предлагаме безплатна доставка.
Срокът за доставка също се определя от политиките на Български пощи, в зависимост от страната и адреса може да варира от няколко седмици до месец и повече.
Всички поръчки за чужбина се изпращат с код за проследяване(с изключение на страните за които тази опция не се предлага от Български пощи)