Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Черният лебед

Второ издание



Не е наличен

Черният лебед е рядко или случайно събитие, което е неочаквано и се отличава с три характеристики - то е непредсказуемо, има огромно въздействие и може да бъде обяснено със задна дата. Тъй като черните лебеди са непредвидими, ние трябва да се пригодим към тяхното съществуване (вместо наивно да се опитваме да ги предвидим). Невероятният успех на "Гугъл" е черен лебед, както и терористичните атаки от 11 септември 2001 г.

За Насим Никълъс Талеб черните лебеди лежат в основата на почти всичко в нашия свят - от възникването на религиозни течения до събитията в личния ни живот. Години наред Талеб проучва природата ни да се заблуждаваме, че знаем повече, отколкото в действителност знаем. Защо не обръщаме внимание на феномена "черен лебед", докато той не се случи?

Елегантен, поразителен и универсален в своите приложения, "Черният лебед" ще промени визията ви за света!

Насим Никълъс Талеб, роден през 1960 г. в гръцко православно семейство в Ливан, е изучил буквално стотици хиляди възможности и десетки хиляди рискове в бизнеса. Той е един от най-уважаваните експерти на Уол Стрийт днес. Основател е на "Empirica LLC" - консултантска и изследователска компания, чиито главни изследвания са върху рисковете в бизнеса.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Черният лебед
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Да научим Netscape Communicator 4
Питър Кент
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
7,00 лв.
MS Office 97
Дитлинд Вагнер
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Да научим сами StarOffice за 24 часа
Р. Тейлър
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
13,00 лв.
Антикрехкост
Насим Никълъс Талеб
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
23,99 лв.
Прокрустовото ложе
Насим Никълъс Талеб
ИнфоДАР
рейтинг:
1%
9,90 лв.