Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Заека богат

Отличен с множество награди, включително „Пулицър“, „Заека богат“ е третият роман от знаменитата поредица на Джон Ъпдайк. За нея самият автор казва, че е „хроника на съдбата на моя герой и нашата страна.”



Не е наличен

Светът отива към края си, но отнякъде непрекъснато се появяват нови хора, прекалено тъпи, за да го осъзнаят, които се държат, като че ли веселбата тъкмо започва.

Прекрачил прага на средната възраст, Хари Енгстръм-Заека вече е постигнал финансово благополучие. Докато светът е на прага на криза, той се справя изненадващо добре. Но материалните придобивки не могат да му донесат така мечтаното спокойствие. Той не желае да прави равносметка на успехите и провалите в живота си, но последствията сякаш започват да го преследват. Заека вече не може да избяга от грешките на миналото.




Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Заека богат
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Джон Ъпдайк -

Джон Ъпдайк (1932 – 2009) е сред най-значимите имена в американската литература. Той е писател, поет и критик, автор на повече от петдесет книги. Носител е на множество отличия и награди и е един от четиримата, печелили „Пулицър“ за художествена литература повече от веднъж – за „Заека богат“ и „Заека се укроти“. Първото заглавие от най-известната му тетралогия – „Заеко, бягай“, е сред стоте най-добри романа на всички времена.

Свързани продукти
Вдовиците от Истуик
Джон Ъпдайк
Бард
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Е-книга
Е-книга Двойки
Джон Ъпдайк
СИЕЛА
рейтинг:
1%
11,40 лв.
Книгата на Бек
Джон Ъпдайк
Кръг
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Заека се завръща
Джон Ъпдайк
Кръг
рейтинг:
1%
23,90 лв.
Заеко, бягай
Джон Ъпдайк
Кръг
рейтинг:
1%
22,90 лв.