Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Попитай и отговори 2 - опознавателни карти от Изабел Овчарова

След огромния успех на първата кутия с опознавателни двуезични карти за игра, които Изабел създаде през 2021 година, тя сътвори и новите карти "Попитай и отговори" 2, които са продължение на първите. Те могат по желание да се играят индивидуално или да смесят с първата кутия.Кутията съдържа 133 разнообразни въпроса по най-различни теми, които отварят интересни дискусии между участниците и създават обогатяващи преживявания. Новото в тази кутия е наличието на пълна свобода от каквито и да е категории и ограничения във въпросите. Това прави играта още по-вълнуваща, защото никога нямаш представа на какъв въпрос ще попаднеш!

Гъвкавостта на картите дава възможност да играеш с тях, както сам, така и с неограничен брой хора на всякаква възраст, и няма категорични правила, които да следваш! Въпреки че в кутията Изи е добавила книжка с примерни предложения, по които можеш да играеш, имаш пълната свобода да бъдеш креативен и да измислиш свои правила.

Единственото задължително правилно в играта е да бъдеш честен! Ако успееш да направиш това – си сигурен победител!

Всеки въпрос е написан както на български, така и на английски език с една проста причина – това позволява не само да подобриш английския си, но и да играеш с хора от различни държави и националности, което винаги е излючително интересно!

Можеш да играеш с картите почти навсякъде... Докато пътуваш, докатo си говориш с приятели на живо или онлайн, на вечеря или на разходка, на парти, на пикник, в самолета, на плажа - възможностите са безкрайни!

Картите дават възможност:

 • да опознаеш себе си

 • да опознаеш другите

 • да чуеш различни гледни точки

 • да се научиш да споделяш

 • да се научиш да изслушваш

 • да разсъждаваш по теми, над които може да не си до сега

 • да излезеш от зоната си на комфорт

 • да обогатиш с нови знания

 • да разчупиш леда в некомфортни ситуации

Както и куп други обогатяващи преживявания, които си заслужава да изпиташ!

През последните две години имах възможността да играя с картите ми с над сто различни човека от различна възраст и националност, като всяка игра беше напълно различна и уникална по свой собствен начин. Опознах близките си, себе си и дори непознати, благодарение на въпросите в тестето и съм безкрайно щастлива и благодарна, че хиляди други хора успяха да направят същото благодарение на картите

ИзабелНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Попитай и отговори 2 - опознавателни карти от Изабел Овчарова
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Щастливей
Изабел Овчарова
Егмонт
рейтинг:
1%
14,90 лв.
ОрганИЗИрай се!
Изабел Овчарова
Егмонт
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Причината
Изабел Овчарова
Робертино
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Прочети, когато...
Изабел Овчарова
Робертино
рейтинг:
100%
16,90 лв.
Розов изгрев след дъждовна нощ - Изабел Овчарова
Изабел Овчарова
Робертино
рейтинг:
100%
16,90 лв.