Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга #НаЖивоОтСофия

#НаЖивоОтСофия съдържа 20 ударни софийски разказа, писани от Шпатов през последните три години. През тях – уверява ни авторът - човек ще може да изживее София както никога досега.



Е-книга

Поради многото разкази за селото в българската литература, винаги се налага да се направи уточнение, когато става дума за кратки градски. Е, тези са точно такива – категорично софийски, писани на живо, за да се изживее този град както никога досега. Все едно центрираш Google Earth върху София и приближаваш докъдето си поискаш (пилоните на НДК, апартамент в Надежда, подлеза на Софийския) или пък се отдалечаваш ( до България като цяло, до островите на сентинелците в Бенгалския залив, че и още по-далеч в пространството и скречовете на времето). Защото един град може да се разкаже най-добре именно в сборник с разкази. Особено когато техният автор е Александър Шпатов – едно от най-свежите имена в новата ни литература.

Усещане за град, ловка картография през нови езици и мрежи. В това ни въвличат историите на Александър Шпатов. Най-хубавите от тях като Път с жълти павета, Панелната църква, Влъхвите от Изток се возят само с ОК Супертранс и други, смесват с лекота фикция и реалност, градски легенди и репортаж, движат се край Петте кьошета, Народния, Младост 2... Градът, разбира се, е София. Такава, каквато бихме искали да я прочетем. Град с истории. И с легенда.

Георги Господинов



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга #НаЖивоОтСофия
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
КАЛЕНДАР С РАЗКАЗИ
Александър Шпатов
Ентусиаст
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Е-книга
Е-книга Календар с разкази
Александър Шпатов
Ентусиаст
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Е-книга
E-book LiveFromSofia
Alexander Shpatov
Колибри
рейтинг:
1%
8,50 лв.
#LiveFromSofia
Александър Шпатов
Колибри
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Том 2.0
Александър Шпатов
Колибри
рейтинг:
1%
5,00 лв.