Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Мисъл & Вибрация - предстоящо

Продуктът е предстоящ. Натиснете "Заявка за поръчка", за да го получите веднага при пристигането му.

„Мисъл & Вибрация“ на Уилям Уокър Аткинсън е посветена на практическото приложение на първите три херметични принципи: на Мисловността, на Съответствието и на Вибрацията. Както смятат последователите на „Нова мисъл“.Когато осъзнаем, че мисълта е сила – проява на енергия – с магнитна способност за привличане, ще започнем да осъзнаваме същността и причината на много обстоятелства, които досега са ни се стрували непонятни.

Докато мислим, изпращаме вибрации от ефирно неосезаемо естество, които са също толкова истински, колкото и вибрациите, с които се проявяват светлината, топлината, електричеството и магнетизмът. И когато разберем законите, ръководещи произвеждането и предаването на тези вибрации, ще ни е възможно да ги прилагаме в нашето ежедневие, точно както и по-добре познатите ни форми на енергия. Уилям Уокър

Аткинсън е адвокат, търговец, издател и автор, както и окултист и един от първите последователи на философското движение „Нова мисъл“. Той е автор на приблизително 100 книги, всички написани през последните 30 години от живота му, много от които подписани с псевдоними – Тиодор Шелдън, Терон Дюмонт, Йога Рамачарака. Също така е смятан за един (ако не и единственият) от Тримата посветени, анонимните автори на Кибалион, чиито текст определено има сходства с останалите трудове на Аткинсън по отношение на стила на изразяване и темата. Кибалион представлява систематизирано описание на основните херметични предписания, съществували от древността, разпространявани от посветените, в който труд са описани седемте всеобщи принципа.

Настоящата книга на Аткинсън е посветена на практическото приложение на първите три херметични принципи: на Мисловността, на Съответствието и на Вибрацията. Както смятат последователите на „Нова мисъл“: „Мисловните ни състояния се проявяват и стават част от опита ни в ежедневието“.

Затова е необходимо да се научим да ги овладяваме.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мисъл & Вибрация - предстоящо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • Доставката на закупен правен софтуер на Сиела Норма АД е безплатна.
Свързани продукти
Практическо четене на мисли
Уилям Аткинсън
Шамбала
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Силата на мисълта в бизнеса и ежедневието
Уилям Аткинсън
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тайната на успеха
Уилям Аткинсън
Шамбала
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Прераждане и законът за кармата
Уилям Уокър Аткинсън
Аратрон
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Силата на ума
Уилям Уокър Аткинсън
Аратрон
рейтинг:
1%
12,00 лв.