Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Наложници.Тайният живот на източните хареми

Не е наличен

Харем… и днес е необяснимо привлекателна и тайнствена дума. Тя изразява спотаени желания и носталгия към онези времена, когато женската красота е имала достойна цена и изтънчени ценители. Харемът бил символ на могъществото на султана, понякога по-красноречив от армията и флота. Той представлявал нещо като скъпоценен тюрбан, издигащ се над държавата и съществуващ извън обществото. Великолепието му внушавало уважение не само към владетеля му, но и към държавата.

В тази книга писателят Шапи Казиев разказва за екзотичния свят на тази „академия на любовта“, за интригите, коварствата и съблазните, съпътстващи живота на прелестните му обитателки. Разказва как са се създавали живите колекции от най-големите красавици на света, станали пленнички в султанските хареми на Изтока. Харемите в един или друг вид са съществували и преди исляма, навсякъде, във всички времена като явление, на което и в съвременния ни свят може да се намери аналог.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наложници.Тайният живот на източните хареми
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Златни правила на здравето - Методика, упражнения, медитации
Кацудзо Ниши
Паритет
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Катаракта. Най-добрите методи за профилактика и лечение
Д-р Валентин Костов
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Апокалипсисът през 2012 или пророчествата на маите
Юрий Земун
Паритет
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Разшифрованата магия на водните кристали
Владимир Киврин
Паритет
рейтинг:
1%
9,98 лв.
Как да се избавим от главоболието
Мария Антонова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.