Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Керван за гарвани - предстоящо

Продуктът е предстоящ. Натиснете "Заявка за поръчка", за да го получите веднага при пристигането му.

Тази книга е една безкрайна градина, чиито плодове не спират да (се) раждат. Живях в нея седем месеца, но израснах с няколко десетилетия. Малко са местата, на които съм била толкова дълго време. А още по-малко са местата, на които мога да присъствам така смислено."Тази книга е една безкрайна градина, чиито плодове не спират да (се) раждат. Живях в нея седем месеца, но израснах с няколко десетилетия. Малко са местата, на които съм била толкова дълго време. А още по-малко са местата, на които мога да присъствам така смислено.

В процеса на писане разбрах, че искам да помагам на света, не защото светът има нужда от мен, а защото аз имам нужда от него. Видях себе си и в трудни за понасяне състояния. Малко преди да пoтегли керванът за гарвани, ми беше някак сърдито и преситено. Познавах всяко кътче от него, всеки негов аромат и всяка обитаваща го твар. Обгрижвах и мислех за всичко поотделно. Опитах се да подредя нещата така, че всички да заживеят добре, за да може, когато и ти влезеш тук, да кажеш - тази книга някой я е мислил.А в най-добрия случай - че тази книга е измислена добре.

Първото издание беше объркващо за всички ни - Керван за гарвани излезе като своеобразна пънкарска чернова. Беше искрено пътуване из дивашкото ми въображение, което опитомих с търпение и език, достоен да общува със света. Това е и целта на този текст - да общува. Защото общуването е най-голямата победа, която сме постигнали в еволюционен план. Позорно е да се занимаваме с още кръв и омраза. Още по-срамно е да толерираме, подкрепяме и създаваме тирания, отнемаща човешки животи, във времена, в които сушата и гладът прекрачват прага ни.

Посвещавам тази книга на бъдещето, което винаги идва. На нас пожелавам да сме първите, които вместо паметници на таласъми, завещаваме паметници на Свободата.

Hey You, приятно търкаляне на камъка!"
Емине СадкъНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Керван за гарвани - предстоящо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • Доставката на закупен правен софтуер на Сиела Норма АД е безплатна.
Свързани продукти
Е-книга
Странното убийство е-книга
Цветко Маринов
Фабер
рейтинг:
1%
5,00 лв.
-10%
Кан Тервел. Кошмарът на халифата
Емил Димитров
Фабер
рейтинг:
1%
Regular Price 16,00 лв. Special Price 14,40 лв.
-10%
Йордан Йовков. Живот и творчество I. Летопис
Сия Атанасова, д-р Кремена Митева
Фабер
рейтинг:
1%
Regular Price 24,95 лв. Special Price 22,46 лв.
-10%
Човек търси Бог
Ерик Уайнър
Фабер
рейтинг:
1%
Regular Price 18,00 лв. Special Price 16,20 лв.
-10%
Енциклопедичен справочник по Стара история
Иван Тодоров
Фабер
рейтинг:
1%
Regular Price 20,00 лв. Special Price 18,00 лв.