Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Ваучери за електронни книги

3 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Подаръчен ваучер код за Ciela.com - 60 лв. - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  Подаръчен ваучер код за Ciela.com 60 лева
  рейтинг:
  1%
  60,00 лв.
 2. Подаръчен ваучер код за Онлайн книжарница Сиела 30 лв. | Ciela.com
  Подаръчен ваучер код за Ciela.com 30 лeвa
  рейтинг:
  1%
  30,00 лв.
 3. Подаръчен ваучер код за Ciela.com - 15 лв. - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  Подаръчен ваучер код за Ciela.com 15 лева
  рейтинг:
  100%
  15,00 лв.

3 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница

Ако се чудите какъв подарък да изберете за свой близък или познат или се колебаете между няколко варианта, то ваучер за електронна книга е перфектен вариант. По този начин ще бъдете сигурни, че получателят ще си избере такава, която наистина харесва и иска. Този подарък е перфектен за хора, които притежават kindle или друг четец за електронни книги, тъй като ще имат възможността сами да направят своя избор.

 

Каква е процедурата по закупуване на ваучер за е-книги

Това, което се изисква от вас, е да изберете сумата на ваучера - 15лв, 30лв, 60лв. Получателят има право да си избере електронна книга за подарената от вас сума или по-висока стойност. След като направите поръчката, ще получите имейл с код за отстъпка в рамките на един работен ден.

 

Как да го използвам

Ваучерът за електронна книга може да се използва само за Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com. Изберете електронната книгата, която искате да закупите с ваучера и въведете кода за отстъпка при финализирането на поръчката. По този начин сумата ще бъде приспадната и ще използвате своя ваучер. Имайте предвид, че няма възможност да се използват повече от един код за отстъпка в една поръчка. 

 

Не е нужно да се колебаете какво да купите за подарък и да се притеснявате дали ще се хареса. Заложете на подаръчен ваучер и бъдете уверени, че правите правилния избор.