Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тирза

Е-книга

До не много отдавна Йорген Хофмейстер е имал хубава работа, красива жена, пари и две прекрасни дъщери, Иби и Тирза. Но ето че го съкращават от работа, жена му го напуска, парите му се стопяват заедно с един изчезнал хедж фонд, Иби заминава с приятеля си за Париж, където отваря хотел, остава му само Тирза. Която също ще замине, за Африка, с приятеля си мароканец, когото Йорген подозира във връзки с терористите. Когато минават седмици от заминаването й и Тирза не се обажда, Йорген потегля за Африка. Дали ще намери любимата си дъщеря?

„Тирза“ е роман за непомерната бащина обич, но и за скритите, грозни сили, които понякога стоят в основата на човешкото поведение, както и за бавния разпад на личността, за неумолимия й поход към лудостта. Действието се развива спокойно, сякаш тихо, но в тази тишина читателят чува стъпките на Съдбата. Преди да стигне до драстичната и абсолютно неочаквана развръзка. Защото „Тирза“ е дълбоко психологически роман, написан от неоспорим майстор, но е и това, което наричаме „трилър“, в най-изчистения му вид. И във всички случай е висока литература. През 2010 г. независимият холандски седмичник Groene Amsterdamer обявява „Тирза“ за „най-значимият роман на 21 век“. По книгата е заснет едноименен филм с режисьор Рудолф ван ден Берг. Награди: холандската Libris Prize, 2007, белгийската Golden Owl, 2007, Литературната награда на младите европейци, 2010.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тирза
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Е-книга
E-book Racconti fantastici
Ugo Tarchetti
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Е-книга
Две години, осем месеца и двайсет и осем нощи е-книга
Салман Рушди
Колибри
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Е-книга
Том 2.0
Александър Шпатов
Колибри
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Е-книга
Уди. Биография
Дейвид Еваниър
Колибри
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Е-книга
Чернооката блондинка
Бенджамин Блак
Колибри
рейтинг:
1%
11,00 лв.