Евгени Минчев ще се срещне с пловдивските си читатели

Сиела представя специалното присъствие в Пловдив на автора на книгата за Емил Димитров, Евгени Минчев на 14 май от 17.30 ч. в книжарница Сиела, Пловдив.

След мащабните събития в София и Варна, които събраха стотици фенове, кафе-книжарница Сиела в Пловдив ще бъде домакин на нова вълнуваща среща с лорд Минчев, който е описал личните си спомени с Емил на 150 страници.

Като съавтори в книгата са привлечени Митко Щерев, Александър Абаджиев и астроложката Оксана Хорват-Станчева. Извън основния текст на Евгени, споменатите разказват по свой начин за изпълнителя на Моя страна, моя България, като Оксана дори прави пълен астрологичен анализ на личността на певеца.

Изобилието от автентични снимки, щедрата на описание словесност на Минчев и елегантното оформление, превръщат книгата в желано четиво за различни възрасти. Книгата се издава от прес група "Ние, жените". Цената е 11.11 лева.

Има издаден и съвсем малък тираж за колекционери, който също ще бъде предложен на събитието на 14 май от 17.30 ч. в Пловдив, а по време на събитието всички закупени книги ще бъдат със 7% отстъпка.